Nakup

Z učinkovitim doseganjem vaše ciljne skupine do višjega ROI

 

Podatki MOSS predstavljajo vir znanja o slovenskem spletnem trgu in so osnova za analizo spleta in primerjavo slednjega s tradicionalnimi mediji. Medijske agencije, oglaševalci in analitiki medijskega trga lahko s pomočjo MOSS podatkov analizirajo prekrivanje občinstva po spletnih mestih in z izborom najprimernejših spletnih mest za posamezno kampanjo povečajo njen doseg v izbranih ciljnih skupinah in optimizirajo stroške tržno-komunikacijskih aktivnosti oglaševalcev na spletu.

 

Z nakupom in uporabo podatkov MOSS dobijo oglaševalci zagotovitev, da je njihovo oglaševalsko sporočilo doseglo prave ljudi in da so dosegli največji možni ROI, agencije pa lahko z realnimi marketinškimi metrikami uspešno sodelujejo z medijskimi partnerji in optimizirajo akcije, tako da zagotovijo maksimalno učinkovitost posameznih kampanj.

 

Podatki MOSS so na voljo v spletni aplikaciji DotMetrics, ki je podprta z najmodernejšimi tehnologijami in dostopna prek vseh tipov naprav, ki omogočajo povezavo na splet. V aplikaciji DotMetrics so na voljo valutni podatki v realnem času pretvorjeni v dejanske uporabnike za celotna spletna mesta. Podatki vključujejo socio-demografijo prejšnjega dne po različnih napravah (osebni računalniki, mobilne naprave, tablice, pametni TV), pri čemer rezultati po napravah niso podvojeni, na voljo pa so tudi podatki o ekskluzivnih uporabnikih posameznih spletnih mest, podatki o aktivnem času na spletnem mestu, ki meri izpostavljenost uporabnika vsebini spletnega mesta in tržno-komunikacijskim sporočilom in tudi dogodki na asinhronih spletnih mestih, ki so upoštevani v številu prikazov. DotMetrics vključuje še mnoge druge metrike, ki so pomembne pri medijskem načrtovanju, orodje pa se bo kot doslej tudi v prihodnje nadgrajevalo in razvijalo s potrebami trga.

 

Z veseljem vam predstavimo podatke MOSS in orodje DotMetrics ter vam prikažemo konkretne primere uporabe. Kontaktirajte nas in se dogovorite za predstavitev.

Kontakt

Prijavnica
Postavite svoje spletno mesto na zemljevid slovenskega spletnega trga. Pridobite relevanten vpogled v obiskanost svojih spletnih mest prek vseh digitalnih platform in si zagotovite podporo v načrtovanju in optimizaciji poslovnih procesov ter učinkovito orodje pri trženju.
Preberi več
Postani uporabnik
Status uporabnika je namenjen spletnim mestom, ki ne presegajo 8 % skupnega dosega MOSS: za fiksno finančno nadomestilo sodelujete v merjenju, se umestite v lestvico MOSS in dostopate do spletne aplikacije DotMetrics brez pravice do upravljanja projekta.
Preberi več
Postani pristopnik
Status pristopnika je namenjen spletnim mestom, ki presegajo 8 % skupnega dosega MOSS: za variabilno finančno nadomestilo sodelujete v merjenju, se umestite v lestvico MOSS, dostopate do spletne aplikacije DotMetrics in soupravljate projekt MOSS.
Preberi več