Spletno mesto

Spletno mesto
planet.si
Kontaktne osebe
  • Igor Gajster
Telefon
Izdajatelj
Antenna TV SL d.o.o.
Naslov
Stegne 19
Kraj
1000 Ljubljana
Opis spletnega mesta

Planet.si svojim obiskovalcem vsak dan ponuja aktualne, ažurne ter ekskluzivne novice o dogajanju v Sloveniji in po svetu. Ekipa novinarjev, ki ureja www.planet.si ter pripravlja informativno oddajo Planet Danes skrbi, da nobena zgodba ne ostane nerazjasnjena. Portal www.planet.si nudi veliko atraktivnih ter aktualnih videovsebin, najnaprednejše oblike interaktivnih oglasov ter povezovanje oglaševalskih kampanj s televizijskim oglasnim prostorom. Spletna stran omogoča ekskluzivne pozicije za oglaševalce ter doseganje pravih ciljnih skupin.

Mesec Opomba Izdajatelj Doseg (SI) Doseg % (SI) Prikazi (Slovenija) Povp. dnevni doseg Povp. dnevni čas obiskovalca [mm:ss] Trend

Doseg (Slovenija) pove, koliko različnih oseb iz slovenskih IP številk je v danem obdobju meritve vsaj enkrat obiskalo spletno mesto.
Doseg % (Slovenija) je v odstotku izraženo razmerje med številom obiskovalcev (različnih oseb iz slovenskih IP številk), ki so v danem obdobju vsaj enkrat obiskali izbrano spletno mesto in skupnim številom slovenskih spletnih uporabnikov v danem obdobju.
Prikazi (Slovenija) so dogodki, med katerimi si uporabniki iz slovenskih IP številk ogledujejo spletno stran.
Trend je razlika med zaporednima mesečnima dosegoma, izražena v odstotkih.

Prijavnica
Postavite svoje spletno mesto na zemljevid slovenskega spletnega trga. Pridobite relevanten vpogled v obiskanost svojih spletnih mest prek vseh digitalnih platform in si zagotovite podporo v načrtovanju in optimizaciji poslovnih procesov ter učinkovito orodje pri trženju.
Preberi več
Postani uporabnik
Status uporabnika je namenjen spletnim mestom, ki ne presegajo 8 % skupnega dosega MOSS: za fiksno finančno nadomestilo sodelujete v merjenju, se umestite v lestvico MOSS in dostopate do spletne aplikacije DotMetrics brez pravice do upravljanja projekta.
Preberi več
Postani pristopnik
Status pristopnika je namenjen spletnim mestom, ki presegajo 8 % skupnega dosega MOSS: za variabilno finančno nadomestilo sodelujete v merjenju, se umestite v lestvico MOSS, dostopate do spletne aplikacije DotMetrics in soupravljate projekt MOSS.
Preberi več