English
zurnal24.si

zurnal24.si

Blagovna znamka: zurnal24.si
Glavna domena: http://www.zurnal24.si/

Kontaktna oseba: Matej Košir,
Email: matej.kosir@zurnal24.si;
Telefon: 01/ 6202 600

Podatki o izdajatelju

Naziv izdajatelja: Feniks media, d.o.o.
Naslov: Barjanska cesta 66
Kraj: 1000 Ljubljana

Zurnal24.si je informativno-zabavni multimedijski portal in najhitreje rastoč časopisni portal v Sloveniji, ki ponuja ažurne in ekskluzivne domače in tuje novice iz sveta gospodarstva in politike, biznisa, športa, lifestyla, magazina, scene in avtosveta. Poleg novic in številnih fotogalerij ponuja tudi kakovostne videoposnetke, obiskovalcem pa omogoča veliko interaktivnosti.

Arhivski podatki

Aktualni podatki

1. Zaradi prenove spletne strani in napačno nameščenih merilnih kod, se promet na spletni strani www.zurnal24.si med 11.07. in 12.07.2017 ni meril v celoti.
2. Zaradi tehničnih težav pri prehodu na nov protokol spletne strani www.zurnal24.si, se promet na strani ni meril v celoti.
3. Na spletni strani zurnal24.si merilne kode od 1.9. do 17.9.2016 niso bile ustrezno nameščene, zato meritev ni popolna.

1. 22.10.2009 je založnik objavil novo spletno stran in na ta dan ni imel aktiviranih merilnih kod.
2. Zaradi tehničnih težav, je bil dostop do spletne strani v mesecu februarju večkraj omejen ali onemogočen, zato je izmerjen obisk nižji, kot bi bil sicer.
3. Zaradi tehničnih težav je bil dostop do spletne strani v mesecu marcu večkrat omejen ali onemogočen, zato je izmerjen obisk nižji, kot bi bil sicer.
4. Zaradi menjave serverja in s tem povezanih tehničnih težav, meritev za spletno mesto zurnal24.si ni bila opravljena v celoti.
5. Med 1.6. in 10.6. se rubriki Mobilni zurnal24.si in Mobilni vreme.net nista merili. Spletna stran je v tem času delovala nemoteno.
6. Spletno mesto zurnal24.si ponovno deluje od desetega julija, zato rezultat ne odraža celovitega mesečnega dosega spletnega portala.
7. V okviru prenove portala zurnal24.si je zaradi napake pri namestitvi merilne kode prišlo do znatnega izpada pri merjenju dosega. Dejanski doseg portala je bil zato v novembru zagotovo višji, kot je navedeno v razpredelnici, vendar ga zaradi omenjene napake ni bilo mogoče natančno izmeriti.
8. Zaradi tehničnih težav, je bil dostop do spletne strani v mesecu aprilu večkraj omejen ali onemogočen, zato je izmerjen obisk nižji, kot bi bil sicer.

Pristopite k MOSS

Izpolnite prijavnico in se s svojim spletnim mestom udeležite raziskave Merjenja obiskanosti spletnih mest.

Več